Hiring: Myyntijohtaja/Sales Director (located in Finland)

By Santtu Vekkeli | General | No Comments

Työpaikan kuvaus

Pohjolan Hyönteistalous Oy (Nordic Insect Economy Oy, NIE) on Suomen ensimmäinen teollisuusmittakaavan elintarvikehyönteisiin keskittynyt yritys. NIE:n liiketoimintaa on kasvatusteknologian kokonaisratkaisut tuottajille sekä hyönteisraaka-aineen laatuketjun varmistaminen elintarviketeollisuudelle.

Nie Oy tarjoaa täydellisiä ja valmiita hyönteisten kasvatusratkaisuja aina keskisuurista maatilamittakaavan kasvattamoista suurempiin vakiintuneisiin toimijoihin laajassa teollisessa kokoluokassa.

Yritys on perustettu 2014 ja tarjoamme parhaat ratkaisut nykyisille markkinoille, joissa yhdistyy turvallisuus, laatu, tehokkuus ja eettiset kasvatuskäytännöt. Liiketoimintamallimme mukaan kasvamme globaaliksi toimijaksi hyönteistuotemarkkinalla.

Haemme yrityksemme avainhenkilöksi

MYYNTIJOHTAJAA

Ymmärrät tämän alan merkityksellisyyden ja haluat mukaan kehitykseen, jossa kasvunäkymä on lähes rajaton. Tuleva vastuualueesi on laaja ja monipuolinen. Kehität konseptia kanssamme, neuvottelet eri toimijoiden kanssa ja ennen kaikkea nautit myymisestä ja tuloksen tekemisestä. Toimimme kansainvälisillä markkinoilla, mistä haluamme sinulla olevan kokemusta.

Kasvatat farmiverkostoa sekä myyt lopputuotettamme elintarvikealan johtaville toimijoille. Kommunikoit suomen lisäksi sujuvasti englanniksi ja tunnistat itsestäsi virtaa, myyntiosaamista ja sitoutumista, joita me tarvitsemme.

Vastuukenttäsi kasvaa yhtiömme laajentumisen myötä. Olet kasvumme takaaja, joten me pidämme huolen, että sitoutumishalukkuuttasi tuetaan myös reilulla ansaintalogiikalla. Haluamme sinun olevan yrityksemme palkkaykkönen.

Toimistomme on Tampereella, mutta asuinpaikkasi voi olla muukin.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Saat lisätietoja puhelimitse tai sähköpostitse:
Mika Niininen p. 040 730 3327 tai mika.niininen (at) talentcenter.fiHelp

Jätä hakemuksesi viimeistään 4.2.2018 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle

 

https://avoimettyopaikat.monster.fi/myyntijohtaja-finland-pohjolan-hy%C3%B6nteistalous-oy/11/192587299